Beschrijving van onze geuren

Op deze pagina, beschrijvingen van elk van onze populaire geuroliën, verdeeld in de volgende categorieën:

1. Luxueus
2. Zoet
3. Bloemachtig
4. Fris
5. Houtachtig

Luxury

Voor een unieke, luxe geurbeleving

AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren White Luca

White Luca

White Luca, een betoverende geur die de zintuigen omhult in een elegante mix van frisheid en luxe. De topnoten van bergamot, sinaasappel en mandarijn openen de geur met een verfrissende citrusexplosie. Het hart van viooltje, lelie bloesem en theeblaadjes voegt een bloemige dimensie toe, terwijl de basisnoten van cederhout, muskus en een vleugje amber de geur omhullen met een sensuele en warme aura. Met 45% muskus als leidende kracht, wordt White Luca een onweerstaanbare geurbeleving die lang blijft hangen. Deze geur wordt vergeleken met de geur in Best Western Hotels.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Salvage

Salvage

Salvage, een intrigerende geur die de essentie van luxe verfijning vastlegt met een veelzijdige mix van bloemige, citrus- en houtachtige tonen. De frisse topnoten van bergamot en peper geven de geur een verkwikkende citruskick. Het hart onthult florale en marine noten, terwijl houtachtige en muskusachtige tonen in de basis een warme en sensuele diepte creëren. Met 25% bloemige noten en 20% citrusfrisheid, is Salvage een tijdloze geur die de omgeving omhult met een aura van verfijning. Deze geur wordt vergeleken met Sauvage van Dior.

Shop nu

Sweet

Voor een zoete, sterke geurbeleving

AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Suikerspin

Suikerspin

Trakteer je zintuigen op de zoete verrukking van Suikerspin, onze geurolie die de magie van suikerspin vangt. Deze betoverende geur opent met suikerachtige tonen, die een speelse en feestelijke sfeer creëren. Het hart onthult subtiele hints van vanille en warme suikers, terwijl de basisnoten de geur afronden met een fluweelzachte zoetheid. Suikerspin geurolie brengt de heerlijke essence van suikerspin naar jouw omgeving, en zorgt voor een feestelijke en vrolijke ambiance.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Bounty Beach

Bounty beach

Bounty Beach, een onweerstaanbare geur die de zintuigen meevoert naar een tropisch paradijs van zachte kokosnoot en verfrissende zeebries. De topnoten onthullen een overweldigende zoete tint die doet denken aan exotische verwennerij. Het hart van de geur omhelst de weelderige aroma's van kokos, terwijl subtiele accenten van zeebries een verfrissende dimensie toevoegen. Bounty Beach is een betoverende geurervaring die de magie van tropische stranden oproept en een blijvende indruk achterlaat.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud Geuren Olie Verschillende Geuren Green Sweet Tobacco

Sweet Tobacco

Sweet Tobacco, een verleideljke geur die de zintuigen verwent met een harmonieuze mix van zoetheid en houtachtige nuances. De zoete topnoten van amandel en tabak openen de geur met een bedwelmende, warme zoetheid. Het hart van rozemarijn, jasmijn en ceder voegt een intrigerende houtachtige en bloemige dimensie toe, terwijl de basisnoten van tonkabonen en muskus de geur afronden met een sensuele diepte. Met 40% zoetheid als het stralende middelpunt, is Sweet Tobacco een meeslepende geurbeleving die een blijvende indruk achterlaat. Deze geur wordt vergeleken met Tonka Imperiale van Guerlain.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Extreme Bomb

Extreme bomb

Extreme Bomb, een gedurfde geurexplosie die de zintuigen betovert met een krachtige combinatie van zoetheid en houtachtige warmte. De zoete topnoten van peper, kaneel en grapefruit openen de geur met een intense en energieke zoetheid. Het hart onthult houtachtige nuances van saffraan en kamille, terwijl de basisnoten van amber, lavendel en vanille de geur afronden met een sensuele en krachtige diepte. Met 35% zoetheid en 30% houtachtige tonen, is Extreme Bomb een onweerstaanbare geurervaring die de grenzen van verleiding opzoekt. Deze geur wordt vergeleken met Spicebomb van Victor & Rolf.

Shop nu

Floral

Een bloemachtige, rustgevende beleving

AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Lavendel

Lavendel

Betreed een oase van rust met Lavendel, onze geurolie die de kalmerende geur van lavendel omarmt. De geur opent met de verfrissende tonen van lavendelbloemen, die een serene en rustgevende sfeer creëren. Het hart onthult groene nuances, terwijl de basisnoten van houtachtige tonen de geur afronden met een warme en harmonieuze diepte. Lavendel brengt de rustgevende essence van lavendel naar jouw omgeving, en zorgt voor een kalme en vredige ambiance.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Green Rozen Geur

Rozen

Laat je omhullen door de romantiek van bloeiende rozen, onze geurolie die de weelde van rozenpracht vastlegt. Deze weelderige geur opent met de frisse tonen van verse rozenblaadjes, waardoor een betoverende en romantische sfeer ontstaat. Het hart van de geur onthult de volle, bloemige nuances van rozen, terwijl een warme basis van houtachtige tonen de geur afrondt. Rozen geurolie brengt de sensuele en verfijnde aroma's van rozen naar jouw omgeving, waardoor een aura van elegantie en tederheid ontstaat.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Bamboe

Bamboe

Creëer een oase van sereniteit met Bamboe, onze geurolie geïnspireerd op de rustgevende eigenschappen van bamboe. Deze verfijnde geur opent met frisse groene tonen, die de lucht vullen met de verkwikkende sfeer van een bamboebos. Het hart onthult bloemige nuances, terwijl houtachtige basisnoten een vleugje warmte toevoegen. Bamboe geurolie brengt de kalmerende essence van bamboe naar jouw omgeving, en zorgt voor een gevoel van vrede en harmonie.

Shop nu
AromaDiffusing Aroma Geuren Olie Navul Fles Tout Les Jours

Tout Les Jours

Tout Les Jours, een weelderige geur die de zintuigen betovert met een overvloed aan bloemige pracht. De dominante topnoten onthullen een weelde van bloemen, waarbij citrusaccenten een verfrissende toets toevoegen. Subtiele houtachtige en muskusachtige tonen in de basis creëren een perfect gebalanceerd meesterwerk. Met een overweldigende 75% bloemige noten, is Tout Les Jours een onmiskenbaar elegante geur die breed geliefd is en een verfijnde indruk achterlaat.

Shop nu

Fresh

Voor een frisse, serene beleving

AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Citroen Limoen

Citroen-Limoen

Verrijk je omgeving met de verfrissende vitaliteit van Citroen/Limoen, onze geurolie die de sprankelende tonen van citroen en limoen omarmt. De geur opent met levendige citrustonen die de lucht doordringen met een opwekkende en verkwikkende energie. Het hart van de geur onthult bloemige nuances, terwijl de basisnoten van citrus de geur afronden met een heldere en verfrissende afdronk. Citroen/limoen geurolie brengt de verkwikkende essentie van citrus naar jouw omgeving, en zorgt voor een stralende en opbeurende ambiance.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Eucalyptus

Eucalyptus

Laat je omgeving doordringen met de verfrissende kracht van de natuur met Eucalyptus, onze geurolie die de essentie van eucalyptus vangt. Deze verkwikkende geur opent met de scherpe, verfrissende tonen van eucalyptusbladeren, die een heldere en revitaliserende sfeer creëren. Het hart onthult groene nuances, terwijl de basisnoten van houtachtige accenten de geur afronden met een kalmerende diepte. Eucalyptus brengt de natuurlijke energie van eucalyptus naar jouw ruimte, waardoor een harmonieuze en opbeurende ambiance ontstaat.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Hammam

Hammam

Transformeer elke ruimte in een oase van luxe met Hammam, onze geurolie geïnspireerd op de rijke tradities van de hammam. Laat je betoveren door de betoverende mix van oosterse kruiden en warme houtachtige tonen. De geur opent met verkwikkende citrustonen, gevolgd door een hart van kruidige aroma's en eindigt met een sensuele basis van kostbare houtsoorten. De Hammam geurolie brengt de weelde van een hammamervaring naar jouw omgeving, waardoor een aura van ontspanning en verfijning ontstaat.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Green Wasverzachter

Wasverzachter

Betreed een wereld van ultiem comfort met Wasverzachter, onze wasverzachtergeurolie die de lucht vult met de kalmerende aroma's van zachte katoen. Deze geur opent met frisse tonen van schone was, doordrenkt met subtiele bloemige accenten die een gevoel van ontspanning en geborgenheid creëren. De wasverachter geurolie geeft elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer, en laat je genieten van de rustgevende geur van pas gewassen kleding.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Schone Lakens

Hotelkamer-Schone lakens

Ervaar de pure verfrissing van Hotelkamer / Schone lakens, de geurolie die de serene sfeer van een hotelkamer met schone lakens oproept. De geur opent met heldere tonen van frisse lakens, doordrenkt met subtiele bloemige nuances die een gevoel van kalmte en zuiverheid creëren. Deze geurolie omhult de ruimte met een vleugje luxe en de geruststellende geur van net gewassen beddengoed, waardoor elke ademhaling een moment van rust wordt.

Shop nu

Woody

Voor een houtachtige, warme beleving

AromaDiffusing Geurolien Inhoud 100 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Ceder Hout

Cedar Hout

Laat de warme en rustgevende tonen van Cedar Hout je omgeving verrijken. Deze geurolie opent met de rijke en houtachtige geur van cederhout, waardoor een kalme en aardse ambiance ontstaat. Het hart van de geur onthult subtiele groene nuances, terwijl de basisnoten van cederhout de geur afronden met een diepgaande en serene diepte. Cedar Hout brengt de rustgevende essence van cederhout naar jouw omgeving, en zorgt voor een vredige en harmonieuze sfeer.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Sins

Sins

Sins, een verleidelijke geur die de zintuigen prikkelt met een krachtige symfonie van houtachtige warmte, bloemige finesse en verfrissende citrusnoten. De overweldigende houtachtige tonen, met 40% als leidende kracht, creëren een diepgaande en mysterieuze allure. Subtiele bloemige en citrusaccenten in het hart zorgen voor een delicate harmonie, terwijl de basisnoten van amber en groene nuances de geur omhullen met een sensuele en aardse diepte. Sins is een onweerstaanbare geurervaring die de grenzen van verleiding opzoekt. Deze geur wordt vergeleken met de geur van Scotch and Soda.

Shop nu
AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Light Blue Angel

Light Blue Angel

Light Blue Angel, een betoverende geur die de lucht vult met een delicate symfonie van houtachtige warmte en verfrissende tonen. De topnoten van blauwe bes, bamboe en groene appel openen de geur met een verkwikkende citrusknispering. Het hart van jasmijn en witte roos voegt een bloemige finesse toe, terwijl de basisnoten van cederhout, muskus en een vleugje amber de geur omhullen met een warme en sensuele omhelzing. Met 40% houtachtige tonen als kenmerkend element, wordt Light Blue Angel een tijdloze geurervaring die de zintuigen prikkelt. Deze geur wordt vergeleken met Light blue van Dolce Cabana.

Shop nu