Handleiding Stage

Gefeliciteerd met de aanschaf van de geurmachine! Een krachtigere en meer verfijnde geurmachine bestaat er niet! Laten we de instructies doornemen.

1. Voorbereiding
Bij de machine wordt een blauwe cartridge fles geleverd. Zorg dat je deze fles vult (mag helemaal vol) en klik hem in de houder. De geurolie is bedoeld om puur te gebruiken, zonder water bij te voegen dus. Verbind vervolgens de slang aan de horizontale buis van de cartridge zoals op de foto te zien2. Inschakelen
Sluit nu de machine aan met bijgeleverde kabel op het stroomnet. Het rode lampje gaat nu branden. Nu kan je de machine op de achterkant inschakelen met de aan/uit knop en gaat het groene lampje branden. De geurmachine gaat direct werken.

3. Instellen

Pomp
Er zitten 2 cartridges in de machine die je van elkaar afzonderlijk in geurintensiteit kan instellen. Dit bestuur je namelijk met de pomp, deze intensiteit kan op stand 1 of op stand 2. Stand 1 = lage intensiteit, Stand 2 = hoge intensiteit. Je kan er dus 1 aanzetten op zacht of 2 zacht of 2 hard, 1 hard 1 zacht etc. Zo kan je heel precies te werk gaan naar wens.
Blower
Deze zeer sterke ventilator kan je apart instellen. Dit zal bepalen hoe ver de geur wordt verspreidt. Dus aan de hand van de grootte van de ruimte of het bereik dat je hem wilt laten bestrijken stel je dit in. 

Let op: we raden altijd aan op de lagere stand te beginnen. Vanuit daar kan je zelf bepalen of het sterker moet.

4. Automatisch uitschakelen?
Op deze machines zit geen ingebouwd uitschakel programma. Het is dus belangrijk de machine uit en aan te zetten waar nodig. Wil je wel dat hij op specifieke tijden aan en uit gaat, kan je simpel een digitale tijdklok/tijdschakelaar gebruiken. Deze kunnen wij ook leveren, laat het ons weten mocht je dit willen!