Klant Interview Mia - Eefde Guesthouses

Uitgelichte Klantreferentie - Mia - Eefde Guesthouses

In onze regelmatige bezoeken aan onze gewaardeerde klanten gaan we graag in gesprek. In deze uitgelichte referentie hebben we dit gesprek ook eens vastgelegd. Op deze manier geven we een beeld bij een toepassing van geurverspreiding in de praktijk. We bespreken hier vooral hoe het Mia, de eigenaresse van de guesthouses bevalt.

Neem ook zeker een kijkje op het instagram profiel van Mia en haar geusthouses:
https://www.instagram.com/guesthouse_in_eefde/

Zie de video hieronder:

Klant Interview Mia - Eefde Guesthouses

Voor gasten vind ik het belangrijk dat ze in een mooi, netjes huis terecht komen, leuk ingericht, vooral schoon en wat heel belangrijk is is dat het gewoon lekker ruikt, dit wordt nu geregeld door de Aroma Diffuser van AromaDiffusing.nl
Het ruikt heerlijk in de guesthouses!
Je kan hem dus via de app helemaal zelf instellen, vanaf de bank in mijn eigen huis. Zo stel ik de tijden in waarop hij de geuren verspreid.

Welke producten?

In de guesthouses van Mia staat dus de geurmachine Mood. Deze guesthouses zijn zo'n 50m2 groot en de machine is zelfs geschikt tot 60m2. Zoals benoemt stel je de machine helemaal zelf naar wens in op tijden dat hij moet werken + de intensiteit van de geur. Als geurolie gebruikt Francis onze populairste geur Milio Essence. Neem ook een kijkje in onze collectie en wordt onze volgende blije klant, net zoals Mia en haar gasten!

Naar de collectie

Meer van onze referenties bekijken?

Over de jaren hebben wij onze lijst met referenties steeds weer mogen uitbreiden met klanten waar we erg trots op zijn. Neem een kijkje in onze lijst met referenties!

Naar alle referenties