Kledingwinkel Butik Venner - Etten Leur

Uitgelichte Klantreferentie - Francis Nooren

In onze regelmatige bezoeken aan onze gewaardeerde klanten gaan we graag in gesprek. In deze uitgelichte referentie hebben we dit gesprek ook eens vastgelegd. Op deze manier geven we een beeld bij een toepassing van geurverspreiding in de praktijk. We bespreken om wat voor winkel het gaat en wat de impact van geurverspreiding op klanten is. 

Butik Venner - Markt 29, 4875 CB Etten-Leur
https://www.butikvenner.nl/

Zie de video hieronder:

Klant Interview Butik Venner - Etten Leur

Klanten ervaren het als zeer prettig. Ze vragen vaak welke geur en wat voor machine het is, dus ik denk wel dat het stimuleert voor de verkoop."
Onze klanten vinden het altijd heel fijn om de geur hier in de winkel te ruiken, wij hebben met opzet geen overheersende geur maar gewoon net subtiel dat het altijd lekker ruikt
Ook lekker even wat anders dan wat je in andere grote kledingwinkels ruikt, wij stellen hem ook altijd in naar gelang de drukte in de winkel.

Welke producten?

In de winkel van Francis staat dus de geurmachine Smart. Deze winkel is 100m2 groot en de machine is zelfs geschikt tot 200m2. Zoals benoemt stel je de machine helemaal zelf naar wens in en daarbij is hij ook nog aan te sluiten op een ventilatiesysteem indien aanwezig. Als geurolie gebruikt Francis onze populaire '508 Tout les Jours'. Neem ook een kijkje in onze collectie en wordt onze volgende blije klant, net zoals Francis en haar klanten!

Naar de collectie

Meer van onze referenties bekijken?

Over de jaren hebben wij onze lijst met referenties steeds weer mogen uitbreiden met klanten waar we erg trots op zijn. Neem een kijkje in onze lijst met referenties!

Naar alle referenties