Text Handleiding Mood

1.Verbinding
Na het maken van de connectie van machine met telefoon via bluetooth en code 1234 kan je de machine in gaan stellen.

2.Dagen en tijden
Om de Mood machine in te stellen kan je kiezen om dit per dag te doen of meteen voor meerdere / alle dagen door deze te selecteren middenin het menu.
Vervolgens kan je 3 verschillende tijdschemas instellen. Bijvoorbeeld je wilt hem in ochtend 7 tot 9 middag 12 tot 2 en avond 5 tot 10. Elke keer als je deze tijd instelt klik je op save bij tijd en dan onderin nogmaals op save. Zo kan je dus ook bijvoorbeeld de werkdagen selecteren en daar andere tijdschemas instellen dan de weekenddagen. 

3.Tijdschema bevestigen 
Met de schakelaar naast de tijd zet je deze programma's aan of uit. 

4.Intensiteit instellen 
Voor de machine kan je de intensiteit instellen onder concentration. Helemaal rechts op customize kan je naar keuze zelf voor werken/rust secondes kiezen. Klik ook hier weer op save na keuze. Met deze intensiteit moet je echt aftasten en kijken wat bevalt. Met een sterke geur is soms 5sec werken en 120sec rust voldoende. Met een zachtere geur bijvoorbeeld 15sec/120sec.

5.Inschakelen
Als de seconden in het menu aftellen is de machine in werking. Staat er ON en telt er niets af staat hij uit en klik je op ON om in te schakelen. Het kan ook dat de huidige tijd buiten de ingestelde tijdschemas valt waardoor de machine niet werkt. 

Verdere vragen? Contacteer ons via info@aromadiffusing.nl, de chat rechtsonder of op +31682763700