Text Handleiding Smart

1.Verbinding
Na het maken van de connectie van machine met telefoon via bluetooth en code 1234 kan je de machine in gaan stellen.

2.Dagen en tijden
Om de Smart machine in te stellen klik je onderin op set. Hier kan je kiezen om het instellen per dag te doen of meteen voor meerdere / alle dagen door deze te selecteren middenin het menu.
Vervolgens kan je 3 verschillende tijdschema's instellen. Bijvoorbeeld je wilt hem 1: in ochtend 7(am) tot 9 (am) 2: in middag 12(pm) tot 2( pm) en 3: in avond 5( pm) tot 10 (pm). Elke keer als je deze tijd instelt klik je op save bij tijd en dan onderin nogmaals op save. Zo kan je dus ook bijvoorbeeld de werkdagen selecteren en daar andere tijdschema's instellen dan de weekenddagen. 

3.Tijdschema bevestigen 
Met de schakelaar naast de tijd zet je deze programma's aan of uit. 

4.Intensiteit instellen 
Voor de machine kan je de intensiteit instellen onder concentration. Hier kan je zelf voor werken/rust secondes kiezen. Klik ook hier weer op save na keuze. Met deze intensiteit moet je echt aftasten en kijken wat bevalt. Met een sterke geur is soms 5sec werken en 120sec rust voldoende. Met een zachtere geur bijvoorbeeld 15sec/120sec. Test dit even uit voor jezelf.

5.Inschakelen
Als de seconden in het menu aftellen is de machine in werking. Staat er ON en telt er niets af staat hij uit en klik je op ON om in te schakelen. Het kan ook dat de huidige tijd buiten de ingestelde tijdschema's valt waardoor de machine niet werkt. 

6. Resetten
Houd op de display samen ingedrukt: back en pijl naar rechts. Tot er YES/NO komt en laat los. Vervolgens klik je pijltje naar rechts om naar YES te gaan en klik je op ENT om te bevestigen. Hij wordt dan helemaal gereset. Verwijder dan ook gelijk de Aromalink app en download hem opnieuw en je kan hem weer helemaal instellen.
Verdere vragen? Contacteer ons via info@aromadiffusing.nl, de chat rechtsonder of via whatsapp op +31682763700 

7. Onderdelen

Naast de machine, handleiding en adapter wordt nog het volgende geleverd:
1x Opzetstuk voor aansluiting bijgeleverde slang
1x Luchtslang voor inbouw (Let op! Ook voor demping van geluid handig)
-Deze mag afgeknipt worden om hem korter te maken
1x Hulpzet voor ophangen van de machine: strip voor bepalen waar boorgaatjes gemaakt moeten worden - schroeven - plaatje om hem vast te maken aan de muur.