Een eigen geur creëren

Een eigen geur creëren
Een eigen geur creëren voor een bedrijf of merk is ook mogelijk. Hier geldt een minimale aanschafhoeveelheid voor en de prijs is op hoeveelheid gebaseerd. Bij ons is (bijna) alles mogelijk! Interesse? Klik hier voor een aanvraag!
Een eigen geur laten creëren

Waarom een eigen geur laten creëren?

Uiteraard is het leuk om een geur te hebben die zelf is gecreëerd en door niemand anders wordt gebruikt. Echter, er is meer. Een eigen geur zorgt namelijk voor een unieke beleving bij bezoekers en klanten die ze nergens anders ervaren. Doordat de aroma nergens anders waar te nemen is wordt de geur steeds weer direct herkent. Deze herkenning vergroot de klantenbinding en is daarmee wetenschappelijk bewezen omzet verhogend, zorgt voor een verhoogde klant tevredenheid en een optimale beleving. 
Geur private labelen met eigen logo

Wat zijn de mogelijkheden voor een eigen geur?

Buiten de aroma inzetten in geurolie kunnen we de geur ook toepassen door middel van geur sprays, geur druppels, auto sprays en meer. Dit kan ook allemaal met eigen labels en logos. De mogelijkheden zijn altijd te bespreken! Neem daarvoor gerust contact met ons op

Volgende lezen

Complete gids voor Geurmarketing
Geurverspreiding in de wetenschap - Onderzoek naar Geurmarketing

3 reacties

Griet Vertessen

Griet Vertessen

Geachte,

Mijn lievelingsboek in mijn tienerjaren was zondermeer Het Parfum— van Süsskind. Tijdens mijn opleiding Germaanse was ik nog steeds verknocht aan het boek, en schreef ik er een thesis over.

Geuren fascineren mij énorm.

En ik heb een heel goede “neus” of reukorgaan overgeërfd van mijn papa’s kant.

Er zijn daarom maar heel weinig parfums waarvan ik hou. En écht wil dragen.
Meer nog- mannenparfums vind ik vaak veel verfijnder dan dat van vrouwen! Hie komt dat toch? Het is misschien reeds een cliché, maar toen ik mijn vader Sauvage schonk… (omdat ik die zélf heerlijk ruiken vond)… Kreeg hij ook langs alke kanten complimenten… Die geur is echt een vrouwenmagneet! Haha.
Voor mezelf kan ik echt maar héél erg weinig goede vrouwenparfums opnoemen! Ze zijn zo vaak té indringend, te bloemig, te zoet… Ze vervliegen te snel of net omgekeerd : je wóu dat ze snel vervlogen waren. Hihi.
De geur die mij het meest gefascineerd heeft de laatste jaren— en die ik dus ook droeg— was ; Louis Widmer’s L’eau de Peau— het páárse flesje. Je hebt een heel assortiment ervan. Maar het paarse flesje was 15€ duurder dan de andere kleuren… maar ruikt dan ook uitzonderlijk goed. Maar ik vind het nérgens meer…
Mijn droom was altijd om zoals Jean Baptiste uit het boek… in lavendelvelden rond te kuieren in Graçe in Frankrijk… Dat staat zeker nog af te tikken op mijn “Bucketlist in mijn hoofd”… meer nog : mijn eigen parfum (laten) creëeren… vandaar dit mailtje…

Hoe dat in zijn werk gaat?
Dat kan u mij beter vertellen, denk ik …

Vandaar mijn brief

Hartelijke groet,
Griet Vertessen
0477719135

Appen mag ook altijd hoor, want mijn email hapert nog al wel eens!

Groet
Griet

Virgil kassimi

Virgil kassimi

Hoi beste ik heb een vraag wat is de minimale bestel orde als ik me eigen geur wil laten maken bij jullie ?

Winnie Van elst

Winnie Van elst

Graag meer info aangaande eigen label geursprays
Is verstuiven v geur dmv toestel ook mogelijk?

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.