Beschrijving van onze geuren

Op deze pagina staan beschrijvingen van elk van onze populaire geuroliën, verdeeld in de volgende categorieën:

1. Luxueus
2. Zoet
3. Bloemachtig
4. Fris
5. Houtachtig

Luxury

Voor een unieke, luxe geurbeleving

Milio Essence

Milio Essence, een betoverende geur die de zintuigen omhult in een elegante mix van frisheid en luxe. De topnoten van bergamot, sinaasappel en mandarijn openen de geur met een verfrissende citrusexplosie. Het hart van viooltje, lelie bloesem en theeblaadjes voegt een bloemige dimensie toe, terwijl de basisnoten van cederhout, muskus en een vleugje amber de geur omhullen met een sensuele en warme aura. Met 45% muskus als leidende kracht, wordt Milio Essence een onweerstaanbare geurbeleving die lang blijft hangen. Deze geur wordt vergeleken met de geur in Best Western Hotels.

Shop nu

Boss Essential

Boss Essential, een intrigerende geur die de essentie van luxe verfijning vastlegt met een veelzijdige mix van bloemige, citrus- en houtachtige tonen. De frisse topnoten van bergamot en peper geven de geur een verkwikkende citruskick. Het hart onthult florale en marine noten, terwijl houtachtige en muskusachtige tonen in de basis een warme en sensuele diepte creëren. Met 25% bloemige noten en 20% citrusfrisheid, is Boss Essential een tijdloze geur die de omgeving omhult met een aura van verfijning. Deze geur wordt vergeleken met Sauvage van Dior.

Shop nu

Sweet

Voor een zoete, sterke geurbeleving

Sweet Savanna

Sweet Savanna, een verleideljke geur die de zintuigen verwent met een harmonieuze mix van zoetheid en houtachtige nuances. De zoete topnoten van amandel en tabak openen de geur met een bedwelmende, warme zoetheid. Het hart van rozemarijn, jasmijn en ceder voegt een intrigerende houtachtige en bloemige dimensie toe, terwijl de basisnoten van tonkabonen en muskus de geur afronden met een sensuele diepte. Met 40% zoetheid als het stralende middelpunt, is Sweet Savanna een meeslepende geurbeleving die een blijvende indruk achterlaat. Deze geur wordt vergeleken met Tonka Imperiale van Guerlain.

Shop nu

Spice Fortune

Spice Fortune, een gedurfde geurexplosie die de zintuigen betovert met een krachtige combinatie van zoetheid en houtachtige warmte. De zoete topnoten van peper, kaneel en grapefruit openen de geur met een intense en energieke zoetheid. Het hart onthult houtachtige nuances van saffraan en kamille, terwijl de basisnoten van amber, lavendel en vanille de geur afronden met een sensuele en krachtige diepte. Met 35% zoetheid en 30% houtachtige tonen, is Spice Fortune een onweerstaanbare geurervaring die de grenzen van verleiding opzoekt. Deze geur wordt vergeleken met Spicebomb van Victor & Rolf.

Shop nu

Candy Coco

Candy Coco, een onweerstaanbare geur die de zintuigen meevoert naar een tropisch paradijs van zachte kokosnoot en verfrissende zeebries. De topnoten onthullen een overweldigende zoete tint die doet denken aan exotische verwennerij. Het hart van de geur omhelst de weelderige aroma's van kokos, terwijl subtiele accenten van zeebries een verfrissende dimensie toevoegen. Bounty Beach is een betoverende geurervaring die de magie van tropische stranden oproept en een blijvende indruk achterlaat.

Shop nu

Candy Floss

Trakteer je zintuigen op de zoete verrukking van Candy Floss, onze geurolie die de magie van suikerspin vangt. Deze betoverende geur opent met suikerachtige tonen, die een speelse en feestelijke sfeer creëren. Het hart onthult subtiele hints van vanille en warme suikers, terwijl de basisnoten de geur afronden met een fluweelzachte zoetheid. Candy Floss geurolie brengt de heerlijke essence van suikerspin naar jouw omgeving, en zorgt voor een feestelijke en vrolijke ambiance.

Shop nu

Floral

Een bloemachtige, rustgevende beleving

Floral Joan

Floral Joan is een Oosterse geur. De onmiddellijke kracht van de geur die afkomstig is van de dierlijke noten van Amber, wordt verzacht door de zachte en sensuele accenten. Een eerlijk en geheimzinnig karakter. is de ontmoeting tussen twee extremen: Amber noten met een dierlijk facet en noten van Turkse Roos die haar fijnheid en elegantie onthult. De intensiteit van de geur bouwt zich op rondom een contrast tussen de bloem en de dierlijke geurnoot. De geur is niet te delicaat en ook niet te wild, maar wel krachtig en omhullend. Net zo indrukwekkend als een fluwelen wandtapijt.

Shop nu

Lavender Zen

Betreed een oase van rust met Lavender Zen, onze geurolie die de kalmerende geur van lavendel omarmt. De geur opent met de verfrissende tonen van lavendelbloemen, die een serene en rustgevende sfeer creëren. Het hart onthult groene nuances, terwijl de basisnoten van houtachtige tonen de geur afronden met een warme en harmonieuze diepte. Lavender Zen brengt de rustgevende essence van lavendel naar jouw omgeving, en zorgt voor een kalme en vredige ambiance.

Shop nu

Velvet Roses

Laat je omhullen door de romantiek van bloeiende Velvet Roses, onze geurolie die de weelde van rozenpracht vastlegt. Deze weelderige geur opent met de frisse tonen van verse rozenblaadjes, waardoor een betoverende en romantische sfeer ontstaat. Het hart van de geur onthult de volle, bloemige nuances van rozen, terwijl een warme basis van houtachtige tonen de geur afrondt. Velvet Roses geurolie brengt de sensuele en verfijnde aroma's van rozen naar jouw omgeving, waardoor een aura van elegantie en tederheid ontstaat.

Shop nu

Bamboo Forest

Creëer een oase van sereniteit met Bamboo Forest, onze geurolie geïnspireerd op de rustgevende eigenschappen van bamboe. Deze verfijnde geur opent met frisse groene tonen, die de lucht vullen met de verkwikkende sfeer van een bamboebos. Het hart onthult bloemige nuances, terwijl houtachtige basisnoten een vleugje warmte toevoegen. Bamboo Forest geurolie brengt de kalmerende essence van bamboe naar jouw omgeving, en zorgt voor een gevoel van vrede en harmonie.

Shop nu

Fresh

Voor een frisse, serene beleving

Hammam Serenity

Transformeer elke ruimte in een oase van luxe met Hammam Serenity, onze geurolie geïnspireerd op de rijke tradities van de hammam. Laat je betoveren door de betoverende mix van oosterse kruiden en warme houtachtige tonen. De geur opent met verkwikkende citrustonen, gevolgd door een hart van kruidige aroma's en eindigt met een sensuele basis van kostbare houtsoorten. De Hammam Serenity geurolie brengt de weelde van een hammamervaring naar jouw omgeving, waardoor een aura van ontspanning en verfijning ontstaat.

Shop nu

Eucalyptus Breeze

Laat je omgeving doordringen met de verfrissende kracht van de natuur met Eucalyptus Breeze, onze geurolie die de essentie van eucalyptus vangt. Deze verkwikkende geur opent met de scherpe, verfrissende tonen van eucalyptusbladeren, die een heldere en revitaliserende sfeer creëren. Het hart onthult groene nuances, terwijl de basisnoten van houtachtige accenten de geur afronden met een kalmerende diepte. Eucalyptus Breeze brengt de natuurlijke energie van eucalyptus naar jouw ruimte, waardoor een harmonieuze en opbeurende ambiance ontstaat.

Shop nu

Smooth Cotton

Betreed een wereld van ultiem comfort met Smooth Cotton, onze wasverzachtergeurolie die de lucht vult met de kalmerende aroma's van zachte katoen. Deze geur opent met frisse tonen van schone was, doordrenkt met subtiele bloemige accenten die een gevoel van ontspanning en geborgenheid creëren. De Smooth Cotton geurolie geeft elke ruimte een warme en uitnodigende sfeer, en laat je genieten van de rustgevende geur van pas gewassen kleding.

Shop nu

Fresh Linens

Ervaar de pure verfrissing van Fresh Linens, de geurolie die de serene sfeer van een hotelkamer met schone lakens oproept. De geur opent met heldere tonen van frisse lakens, doordrenkt met subtiele bloemige nuances die een gevoel van kalmte en zuiverheid creëren. Deze Fresh Linens geurolie omhult de ruimte met een vleugje luxe en de geruststellende geur van net gewassen beddengoed, waardoor elke ademhaling een moment van rust wordt.

Shop nu

Lemon-Lime

Verrijk je omgeving met de verfrissende vitaliteit van Lemon-Lime, onze geurolie die de sprankelende tonen van citroen en limoen omarmt. De geur opent met levendige citrustonen die de lucht doordringen met een opwekkende en verkwikkende energie. Het hart van de geur onthult bloemige nuances, terwijl de basisnoten van citrus de geur afronden met een heldere en verfrissende afdronk. Lemon-Lime, geurolie brengt de verkwikkende essentie van citrus naar jouw omgeving, en zorgt voor een stralende en opbeurende ambiance.

Shop nu

Woody

Voor een houtachtige, warme beleving

AromaDiffusing Geurolien Inhoud 50 ML Geuren Olie Verschillende Geuren Cedarwood

Cedar Wood

Laat de warme en rustgevende tonen van Cedar Wood je omgeving verrijken. Deze geurolie opent met de rijke en houtachtige geur van cederhout, waardoor een kalme en aardse ambiance ontstaat. Het hart van de geur onthult subtiele groene nuances, terwijl de basisnoten van cederhout de geur afronden met een diepgaande en serene diepte. Cedar Wood brengt de rustgevende essence van cederhout naar jouw omgeving, en zorgt voor een vredige en harmonieuze sfeer.

Shop nu

Denis Sensation

Denis Sensation, een verleidelijke geur die de zintuigen prikkelt met een krachtige symfonie van houtachtige warmte, bloemige finesse en verfrissende citrusnoten. De overweldigende houtachtige tonen, met 40% als leidende kracht, creëren een diepgaande en mysterieuze allure. Subtiele bloemige en citrusaccenten in het hart zorgen voor een delicate harmonie, terwijl de basisnoten van amber en groene nuances de geur omhullen met een sensuele en aardse diepte. Denis Sensation is een onweerstaanbare geurervaring die de grenzen van verleiding opzoekt. Deze geur wordt vergeleken met de geur van Scotch and Soda.

Shop nu

Blue Oasis

Blue Oasis, een betoverende geur die de lucht vult met een delicate symfonie van houtachtige warmte en verfrissende tonen. De topnoten van blauwe bes, bamboe en groene appel openen de geur met een verkwikkende citrusknispering. Het hart van jasmijn en witte roos voegt een bloemige finesse toe, terwijl de basisnoten van cederhout, muskus en een vleugje amber de geur omhullen met een warme en sensuele omhelzing. Met 40% houtachtige tonen als kenmerkend element, wordt Blue Oasis een tijdloze geurervaring die de zintuigen prikkelt. Deze geur wordt vergeleken met Light blue van Dolce Cabana.

Shop nu