Over ons

Wij Geloven dat een Geurbeleving als in Luxe Hotels elk Huis/Bedrijf Transformeert

Even voorstellen

Wij zijn AromaDiffusing.nl. Een onderneming met een grote lading aan ervaring en kennis op het gebied van alles wat met geurtjes te maken heeft. Momenteel bestaand uit 6 experts, waaronder technische en creatieve achtergronden. We zijn gevestigd in Etten-Leur (Kroonstraat 3, 4879 AV) en Roosendaal maar op het moment hebben we (nog) geen fysieke winkel. Op afspraak is bezoek op ons kantoor wel mogelijk. 

Wij specialiseren ons al jaren op het immense effect dat geur op de belangrijke aspecten in het (bedrijfs)leven kan hebben. Door de jaren heen zijn wij er langzaam achter gekomen dat de invloed van geur op een ontelbaar aantal aspecten ten onrechte onderschat wordt. Naar onze mening moet hier dan ook zo snel mogelijk verandering in komen, en het liefst nog vandaag!

Bekijk hier onze introductie video:Het doel van AromaDiffusing.nl

Zoals genoemd moet het onderschatten van de invloed van geur naar onze mening zo snel mogelijk stoppen. Voor bedrijven: Het is bewezen dat het verspreiden van aroma zorgt voor een verhoogde klant tevredenheid, het is omzet verhogend en het zorgt voor een optimale productbeleving. Niet alleen voor bedrijven maar ook in het dagelijkse leven kan geur heel veel voor elk persoon betekenen in positieve zin. 

Het is dan ook ons doel om in heel Nederland zo veel mogelijk bedrijven en personen er van bewust te maken wat geur voor hen kan betekenen. Vervolgens is het uiteindelijke doel uiteraard die positieve invloeden tot uiting te laten komen in de hele wereld.

Wij streven naar

Ons grootste streven, waar wij nooit vanaf zullen wijken, is onze klanten gelukkig maken. Dit begint bij zorgeloos shoppen, met een positieve ervaring en tegen zeer scherpe prijzen. Is er iets onduidelijk staat onze support elk uur van de dag klaar om deze onduidelijkheid weg te nemen, met alle plezier. Zodra een klant bij ons een bestelling plaatst gaan wij er alles maar dan ook alles aandoen, genoeg informatie over de levering te verschaffen zodat de klant weet wanneer hij/zij onze producten van de hoogste kwaliteit kan gaan gebruiken en wij alleen nog maar kunnen hopen dat ons streven bereikt wordt: gelukkige klanten.


Wat kunnen wij je garanderen?

Wij kunnen je te allen tijde garanderen dat je ons kan vertrouwen in het werk dat wij voor je verrichten. Vertel aan ons je wensen en je kan er op vertrouwen dat wij deze tot in detail zullen waarmaken!


Klik hier om contact te zoeken!