Handleiding Classic - V1

Gefeliciteerd met de aanschaf van de geurmachine! Een krachtigere en meer verfijnde geurmachine bestaat er niet! Laten we de instructies doornemen.

1. Voorbereiding
Bij de machine wordt een blauwe cartridge fles geleverd. Zorg dat je deze fles vult (mag helemaal vol) en klik hem in de houder. De geurolie is bedoeld om puur te gebruiken, zonder water bij te voegen dus. Verbind vervolgens de slang aan de horizontale buis van de cartridge zoals op de foto te zien

~Classic machine:

2. Inschakelen
Sluit nu de machine aan met bijgeleverde kabel op het stroomnet. Het rode lampje gaat nu branden. Nu kan je de machine op de achterkant inschakelen met de aan/uit knop en gaat het groene lampje branden. De geurmachine gaat direct werken.

3. Instellen
Nu gaan we de machine instellen. Op de machine zitten 3 instellingen. De fan speed (Ventilator snelheid), de intensity (intensiteit van de geur) en de timer. De ventilator en intensiteit stel je naar wens in aan de hand van de ruimte.

--Intensity: Uitgaand van geschikt tot 500m2 van de classic bijvoorbeeld ga je bij een ruimte van 250m2 voor een intensity van 5 om te beginnen. Hierbij is de algemene sterkte van de geur ook erg belangrijk. Bij een zachte geur zet je de intensity hoger.

--Fan speed: Is het vooral een uitgerekte ruimte zet je de fan speed hoog. Hierin is het belangrijk zelf even af te tasten.

--Timer: de timer functie heeft 10 standen met elk haar eigen werk en rust tijd. Stand 1 houdt in: 10sec werken - 80 sec rust. Stand 10 houdt in: 80 sec werken en 10 sec rust. Ook hier belangrijk om zelf te kijken wat het gewenste effect geeft. 

Let op: we raden altijd aan op de laagste stand van timer te beginnen. Vanuit daar kan je zelf bepalen of het sterker moet of niet en schroef je de timer op.


4. Automatisch uitschakelen?
Op deze machines zit geen ingebouwd uitschakel programma. Het is dus belangrijk de machine uit en aan te zetten waar nodig. Wil je wel dat hij op specifieke tijden aan en uit gaat, kan je simpel een digitale tijdklok/tijdschakelaar gebruiken. Deze kunnen wij ook leveren, laat het ons weten mocht je dit willen!