aroma

Geurverspreiding op Kantoor - Voordelen van geur op kantoor

Geurverspreiding op Kantoor - Voordelen van geur op kantoor

Geurverspreiding op Kantoor

Ontdek de voordelen van een juiste geur op kantoor. Verbeter de productiviteit, het welzijn van de werknemers en de identiteit van het bedrijf!

Hoe werkt geur verspreiding in een werksfeer?

Geur kan de manier waarop we ons voelen, denken, werken en gedragen veranderen. Een positieve kantooromgeving is essentieel voor het welzijn van werknemers, dus het is belangrijk om te overwegen welke geur goed is voor een kantoor. De juiste kantoorgeur kan een commercieel kantoor of ruimte transformeren, een aangenamere omgeving creëren, de efficiëntie van werknemers bevorderen en stress verminderen.

Al lange tijd helpt AromaDiffusing.nl kantoren met het verbeteren van de werkomgeving door middel van geur. Onze geavanceerde geuroplossingen helpen bedrijven zich te onderscheiden en klanten en personeel onder de indruk te laten zijn. 

*Geur feitje* 

"Uit studies bleek dat het aantal administratieve fouten met 54% afnam wanneer werknemers werden blootgesteld aan citroenolie." 

~Russel Brumfield, Whiff.

Verbeter de productiviteit en het welzijn van werknemers

Uit onderzoek blijkt dat mensen die in ruimtes voorzien van geur werken een grotere zelfredzaamheid vertonen en eerder geneigd zijn efficiënte werkstrategieën toe te passen. Studies hebben aangetoond dat typefouten aanzienlijk verminderen wanneer werknemers worden blootgesteld aan citroen- en lavendelgeuren, en er werden verhoogde prestaties in snelheid en nauwkeurigheid gevonden wanneer geuren zoals pepermunt werden verspreid. (Russel Brumfield, Whiff.)


Tech- en creatieve bedrijven willen hun werknemers inspireren en stimuleren, omdat ze begrijpen dat een inspirerende omgeving een direct effect kan hebben op de creativiteit van werknemers. Chill out zones, game rooms, DJ booths, artiestenruimtes en snackbars hebben allemaal als doel de perfecte werkomgeving, balans en stemming te creëren. Omgevingsgeuren in deze creatieve ruimtes kunnen een ruimte direct transformeren en de geest laten focussen, ontspannen of stimuleren met geuren op maat.

Verhoging van de efficiëntie in pauzes

De verspreiding van lavendel tijdens werkpauzes blijkt de verslechtering van de werkprestaties te voorkomen.

Positieve omgeving creëren

Geur creëert een positieve omgeving door stress te verminderen, vermoeidheid te verlichten en de alertheid en het prestatieniveau te verbeteren.

Welke geur moet ik kiezen?

Zoals eerder genoemd in dit artikel zorgen citroen- en lavendelgeuren voor een verbeterde efficiëntie en nauwkeurigheid bij werknemers. Bij citroen aroma verspreiding is dit dus aangetoond zelfs 54% tot minder fouten te leiden. Onze aroma 100 Citroen/Limoen is dan ook de nummer één geur wie we aanraden voor kantoren of andere werk locaties. Zoek je eerder een geur die de rust op de werkvloer terugbrengt maar ook zorgt voor een verhoogde efficiëntie is onze 202 Lavendel de betere optie. 

Wij helpen u natuurlijk ook graag verder met het vinden van een geschikte geur naar wens. Verschillende geuren testen samen met collega's om de juiste te vinden is natuurlijk ook altijd mogelijk, deze zijn hier te vinden.

Graag advies op maat? Kom met onze experts in contact!

 

 

Volgende lezen

Geurverspreiding in de wetenschap - Onderzoek naar Geurmarketing
Koudverneveling, de beste vorm van geurverspreiding

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.