Koudverneveling, de beste vorm van geurverspreiding

Koudverneveling, de beste vorm van geurverspreiding

Koudverneveling, de beste vorm van geurverspreiding

Al onze vernevelaars maken gebruik van de gepatenteerde koudverneveling technologie om nanodeeltjes in de lucht te verspreiden die geen residu achterlaten. In plaats van verdunning met water en/of warmte (geurstokjes, geurbranders, aroma diffusers), gebruiken AromaDiffusing.nl's geurmachines een combinatie van 100% essentiële oliën en gefilterde lucht uit uw ruimte. Deze technologie behoudt de integriteit van onze geuroliën en zorgt voor een optimale, gelijkmatig verdeelde huisgeur zonder gebruik van warmte of verdunning van de oliën in water of alcohol.

De voordelen van koudverneveling:

  • De veiligste en schoonste manier om uw 100% essentiële oliën te verspreiden.
  • Langer durende en consistente geurverspreiding.
  • Gebruikt minder olie dan traditionele verstuivers

Hoe werkt het?

Zodra de geurolie is verspreid door verneveling - een proces dat essentiële olie afbreekt tot een fijne droge nevel (genaamd aerosol) - wordt het verspreid door de kern van de machine met behulp van lucht uit uw ruimte. Onze interne luchtfilters zorgen ervoor dat er geen vreemde deeltjes of stof in contact komen met de vernevelde lucht, wat resulteert in een subtiele en constant geurende omgeving.

Veiligheid

Wij werken nauw samen met de International Fragrance Association (IFRA) om ervoor te zorgen dat al onze geuren en geuren de richtlijnen voor milieu- en consumentenveiligheid naleven. Dit maakt dan ook dat klachten door gebruik van de geurmachines als tranende ogen en/of hoofdpijn zo goed als uitgesloten zijn. Uiteraard reageert elk persoon er anders op maar doordat de oliën in Nederland worden gemaakt en voldoen aan de strenge normen is de kans zeer klein op negatieve effecten. 

Om hun volledige sensorische voordelen te ontvangen, gebruiken we alleen 100% pure essentiële oliën in onze geur en geur mengsels en zorgen we ervoor dat ze duurzaam, veilig en stabiel zijn. Onze geuroliën zijn vrij van parabenen, sulfaten, glycolen, petrochemische stoffen, synthetische kleuren en andere additieven, en we voldoen aan alle industriële inhalatie- en verspreidingswaarden om uw comfort en veiligheid te garanderen wanneer u uw geurmachine gebruikt.

Volgende lezen

Geurverspreiding op Kantoor - Voordelen van geur op kantoor
Geurverspreiding in de zorg - geuroverlast oplossen bij zorginstanties

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.